1 jaar getrouwd + trouwfilm!

Alweer 1 jaar getrouwd, wat vliegt de tijd! Het leek ons een mooi moment om onze trouwfilm met jullie te delen. Heel cliché uiteraard om dit te zeggen maar het was echt de mooiste dag van ons leven. Kijk je mee?

Bekijk de film in HD voor optimale kwaliteit!

Om deze speciale dag te vieren zijn we vandaag een dagje shoppen in Eindhoven, daarna eten bij Niëns (waar we ook ons trouwfeest hielden) en daarna dansjes doen bij de Zomerparkfeesten. We hebben er heel veel zin in en we zullen er zeker van genieten! Fijn weekend iedereen!

Liefs Nicky & Vanja

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.