29-10-2015 | 11 jaar samen!

11 jaar terug kerst

Wat een broekies…Onze eerste kerst samen 11 jaar geleden.

Vandaag zijn Vanja en ik 11 jaar samen, wat vliegt de tijd! Ik weet nog heel goed dat ik als klein (dat ben ik nog steeds haha) meisje mam vroeg of ze me naar Venlo wilde brengen. Dat was dus op 29 oktober 2004. Ik sta er nog steeds versteld van dat ik dat gedurfd heb toen, ik was zo verlegen toen ik jonger was.

Het leek ons leuk om wat foto’s te delen uit de oude doos:

11 jaar terug

Deze is iets later, ik weet niet meer precies in welk jaar…

S19793-180

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.