5 november 2016: (Her)opening praktijk en samenwerking Balance your Health & Lynn’s FitSupport!

Balance your Health

Zaterdag 5 november is het dan zover… De (her)opening van diëtistenpraktijk Balance your Health en de officiële opening van Lynn’s FitSupport!

Zoals jullie weten ga ik samenwerken met mijn zus en fysiotherapeut in opleiding Lynn Zetsen van Lynn’s FitSupport. Voor ons allebei een droom die uitkomt want we hebben altijd gezegd dat we ooit samen zouden werken. Het hoe, wat en waarom ik verhuisd ben met mijn diëtistenpraktijk kun je hier teruglezen.

Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje!
Zorg dat je erbij bent om ook te profiteren van de speciale openingsacties en kortingen!

 

Adres & tijd

Zaterdag 5 november: 10:00-14:00 uur

 

Tegelseweg 59 (in BodyStyle HealthCentre)
5912 BB Venlo

 

Zie ik je dan?

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.