6 boeken over persoonlijke ontwikkeling

Boeken

Lezen deed ik als klein meisje al heel graag. Tegenwoordig lees ik vooral boeken over persoonlijke ontwikkeling of boeken over voeding. Heel af en toe lees ik een roman tussendoor maar dat komt eigenlijk alleen voor in de zomervakantie.

Dit zijn de 6 boeken die ik de komende tijd wil gaan lezen:

 

1 – Masterclass Steve Jobs, 7 principes voor succes – Carmine Gallo

Masterclass Steve Jobs

Hier ben ik inmiddels in begonnen. Ik heb de autobiografie van Steve Jobs ook thuis liggen. Ik ben heel benieuwd naar dit boek. Eens kijken hoe snel ik deze uit heb. Ik probeer dagelijks wat te lezen. Al is het maar vijf minuten. Het liefst doe ik dat ‘s ochtends omdat ik merk als ik boeken lees voor persoonlijke ontwikkeling je hierdoor geïnspireerd raakt en dat kun je natuurlijk beter hebben aan het begin van je dag ;). Het mantra van Steve Jobs is ‘Think Different’.

 

2 – De moed van imperfectie | Brené Brown

De moed van imperfectie

3 – 365 dagen succesvol | David de Kock & Arjan Vergeer

365 dagen succesvol

 

4 – Een werkweek van 4 uur | Timothy Ferriss

Een werkweek van 4 uur

 

5 – Het miljonairsbrein ontrafeld | T. Harv Eker

Het miljonairsbrein ontrafeld

 

6 – Het Happiness Project | Gretchen Rubin

Het happiness project

Als ik ze uit heb zal ik jullie zeker laten weten wat ik ervan vind.

 

Lees jij veel? Voornamelijk romans of ook boeken over persoonlijke ontwikkeling?

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

  1. 8 april 2016 / 06:28

    Persoonlijke ontwikkeling all the way! 😉 ik denk dat je het boek girlboss ook leuk zou vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.