Best bekeken artikelen in april

photo-1421757295538-9c80958e75b0kopieBegin mei alweer, voor mij altijd een momentje om terug te kijken op afgelopen maand. Ik heb de best bekeken artikelen even op een rijtje gezet. Deze maand heb ik het bloggen echt opgepakt en wil ik bijna dagelijks een artikel plaatsen. Er gaat veel werk in zitten maar ik vind het zo leuk om te doen en als ik dan jullie reacties lees dan wordt ik helemaal vrolijk.

  • Mijn 5 favoriete blogs – Ik volg zelf ook behoorlijk wat blogs. Als ik een vrije dag heb of soms zo even tussendoor vind ik het heerlijk om met een kop koffie (of thee) te gaan zitten en even alles bij te lezen. In dit artikel heb ik mijn favoriete blogs gedeeld.

picjumbo.com_HNCK1805

DSC_1216

  • Yoghurt: mager, halfvol of vol? Hoe weet je nu welk soort yoghurt wel gezond is en welke niet? Ook voor dit artikel ben ik de supermarkt ingedoken en heb verschillende soorten yoghurt voor jullie op een rijtje gezet.

Yoghurt

  • Kwark: mager, halfvol of vol? Dit artikel schreef ik al eerder maar wordt nog steeds goed bezocht elke maand. Lijkt op het artikel hierboven alleen dan over kwark in plaats van yoghurt.

PicsArt_1424875503599

  • Suikers in fruit, hoe zit dat nu eigenlijk? Dit artikel schreef ik al in 2014 maar wordt via google nog steeds erg goed bekeken. Ik krijg vaak vragen of fruit eigenlijk wel zo goed is want dat is toch ook suiker? Het antwoord geef ik in dit artikel.

Suiker in fruit

 

Welk artikel is jullie favoriet? 

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.