Binnenkort online voedingsadvies!

Misschien heb je het al gelezen via mijn Facebook pagina, binnenkort ga ik starten met online voedingsadvies!

Waarom online voedingsadvies?

Nu zul je misschien denken, waarom? Omdat ik het super leuk vind om andere mensen te inspireren en te helpen hun doelen te behalen. Er komen steeds meer lezers op mijn blog (thanks for that!) en ik krijg steeds meer vragen via mail en social media. Heel leuk vind ik dat en ik wil jullie graag helpen! Voeding is alleen niet altijd zo simpel en zwart-wit. Ik kan je niet zo 1-2-3 vertellen wat je moet gaan doen, voeding is heel individueel. Wat ik doe qua voeding hoeft bijvoorbeeld niet goed te zijn voor jou. Daarnaast heb ik mijn diëtistenpraktijk in Venlo en jullie komen niet allemaal uit de buurt, de reistijd kan ver zijn en dan is online voedingsadvies wellicht een uitkomst.

Vandaar dat ik ga starten met het geven van online voedingsadvies zodat ik jullie op een goede manier kan helpen met jullie doelen als jullie dat willen. Hoe graag ik alles ook gratis wil gaan doen, ik hoop dat jullie snappen dat dit niet haalbaar is (een goed voedingsadvies kost tijd!) dus aan mij de uitdaging om het toch laagdrempelig en fun te houden voor jullie.

Een aantal ideeën zijn al uitgewerkt, sommige dingen kunnen wat sneller van start gaan, andere hebben wat meer voorbereiding nodig. Ik zal jullie via mijn blog op de hoogte houden.

Waarschijnlijk kan één van de dingen komende week al van start gaan!

 

Wat vinden jullie ervan dat ik online voedingsadvies ga geven? Mocht je nog tips of ideeën hebben, heel graag! Laat het me even weten in de comments. Fijne zondag!

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.