Gelukkig nieuwjaar! 2016!

image

Gelukkig nieuwjaar en alle beste wensen voor een sportief, liefdevol en vooral gezond 2016! Hopelijk hebben jullie genoten van oudejaarsavond en zijn jullie vandaag lekker rustig uitgeslapen aan het nieuwe jaar begonnen.

Wij hebben oudjaarsavond doorgebracht met lieve familie bij ons thuis. Wij wonen op 7 hoog dus we hebben altijd een heel mooi uitzicht. Voor mij voelde het wel een beetje anders als anders. Het ging redelijk qua pijn maar ik ben in de loop van de avond toch even een uurtje gaan liggen. Als het dan goed gaat heb ik de neiging om meteen veel te praten en daar krijg ik later dan weer de rekening van. Achja, ook bij het herstellen gaat het om de balans. Na een klein dipje gaat het nu weer iets beter en al met al mag ik zeker niet klagen. Op naar een keelontstekingVRIJ 2016, cheers!

 

Liefs Nicky & Vanja 

 

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.