Herbalife Challenge: December 2017

Alweer de laatste maand van 2017! Tijd om nog even in actie te komen en fit het jaar af te sluiten!

DECEMBER Challenge #HerbalifeNutrition !🔥 Wil jij ook nog net wat lekkerder in je vel zitten voor de feestdagen?🎁🎄 Nieuwe maand, nieuwe kansen!💪🏻Ik ga er in ieder geval voor de volle 100% tegenaan, je kunt me volgen via Instagram!

Online coaching

We geloven dat coaching super belangrijk is om je doelen te behalen en we vinden het fantastisch om zo’n coach te zijn en anderen ook te helpen om fit te worden. Dit doen we 1-op-1 met behulp van de Herbalife producten.

Wil je ook door mij gecoacht worden en heb je die stok achter de deur nodig? Mail me je doelen dan ga ik je helpen 🙌🏻🙅🏼! Je hoeft dus niet in de buurt te wonen, coaching is online! Ook voor meer info mag je me je doelen mailen, dan stuur ik je vrijblijvend meer info toe.

Doe mee!

💌 Online community met allemaal gemotiveerde mensen
✅ Maaltijdplan
🏋🏼‍♀️ Workouts
⏰ 24/7 Online support
info@balanceyourhealth.nl

 

Liefs,
Nicky

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.