Huisupdate: project woonkamer (8 maanden na verhuizing)

8 maanden geleden zijn we verhuisd. Ik krijg altijd heel veel vragen of ik nog eens een hometour wil doen dus vandaag laat ik jullie de woonkamer zien. De woonkamer is nog niet af. Het doel is om in elk geval voor het einde van de zwangerschap zo goed als klaar te zijn. Die nesteldrang werkt dan weer wel goed mee nu. Kijk je mee?

Hoe de woonkamer eruit zag toen we de sleutel kregen van ons huis kun je in deze hometour zien:

Verbouwing woonkamer

De kleur op de muur is ‘Early dew’ van Flexa, daar krijg ik heel veel vragen over. Zoals je in de hometour kunt zien was de vloer een stuk donkerder. Vanja heeft deze zelf helemaal opgeschuurd en daarna in de olie gezet (white wash). Hier zijn we nog steeds super blij mee! Onze woonkamer bestaat uit een zitgedeelte en een eetgedeelte. Al eten we eigenlijk altijd in onze leefkeuken. Het eetgedeelte in de woonkamer gebruik ik nu vaak als werkplek.

Wat moet nog?

  • De tegeltjes in de haard zijn er wel al maar liggen nog los dus deze moeten nog gelegd worden.
  • Dan moet er natuurlijk ook nog een haard in de schouw.
  • Het tv kastje gaat weg, hier komt een oude houten brede balk te hangen tussen de schouw en de muur. Eronder willen we brandhout stapelen.
  • Links van de schouw komt iets van een oude vintage ladder tegen de muur.
  • We willen nog een ombouw laten plaatsen om de verwarmingen.
  • Er komen nog gordijnen.
  • Boven de schouw komt een IXXI.
  • De lampen worden nog vernieuwd.

Verbouwing woonkamer

  • Links naast de bank komt de babybox te staan. De bank schuift een stukje op naar rechts.
  • Boven de box komen foto’s te hangen

Dus nog een hoop werk aan de winkel. Nu hebben we een heel oud huis gekocht uit 1906 met veel authentieke details dus werk zal er altijd blijven en dat is oké. We willen voor de bevalling graag de grote dingen af hebben zoals dus de woonkamer.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.