Mijn haat/liefde verhouding met hardlopen

hardlopen

Ik vind hardlopen super leuk, alleen om eraan te beginnen, dat is telkens weer een uitdaging. Het lijkt me heerlijk om het écht leuk te vinden om te doen, lekker je hoofd leeg kunnen maken tijdens een lange duurloop.

Het gaat steeds beter maar ik heb er nog steeds moeite mee, ik denk dat dit komt omdat ik in mijn topsportperiode nooit voor de fun kon hardlopen, als we ‘moesten’ hardlopen was dit op tijd, we moesten een snelheid lopen en dat was zeker niet voor de fun want je ging tot het gaatje. Vandaar ook mijn haat/liefde verhouding met hardlopen. Ik volg een aantal bloggers die veel hardlopen en als ik dan foto’s zie en verhalen lees inspireert me dat enorm om het ook weer op te pakken.

Volgende issue, ik moet er tijd voor vrijmaken in mijn agenda. Klinkt zo easy maar elke keer als het puntje bij paaltje komt en ik het heb ingepland en het moment is daar denk ik ‘oh ik moet dit nog doen’ en ‘ik moet die mails nog wegwerken, ik heb nu geen tijd’. Zonde eigenlijk want nu ik dit zo typ besef ik me dat ik me een ontspanningsmoment ontneem, en die heb ik soms echt wel nodig.

Hebben jullie misschien nog tips waar ik wat houvast aan heb? Dat zou heel fijn zijn!

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

  1. 10 november 2015 / 15:35

    Ik vond ‘vroeger’ (twee jaar geleden ongeveer) hardlopen heerlijk! Ik zou willen dat ik het weer zou kunnen, maar mag niet in verband met mijn blessures. Ik vind het echt de perfecte bezigheid om gewoon heerlijk je hoofd leeg te maken.
    Floor onlangs geplaatst…Hiep Hiep Hoera mijn blog is vandaag 2 jaar!My Profile

  2. 12 november 2015 / 13:43

    Helaas kan ik je niet helpen. Ik heb namelijk precies hetzelfde. Ik begin elke keer vol enthousiasme om me er vervolgens echt toe te moeten zetten..
    Saskia onlangs geplaatst…Rimmel London Nagellak (x3)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.