Nieuwe layout balanceyourhealth.nl

PicsArt_1426697151977

Omdat mijn blog begon te groeien wilde ik al een tijdje een iets andere layout zodat het voor jullie nog makkelijker is om posts terug te vinden. Ik wilde de focus nog meer leggen op de posts dus vandaar dat de 3 ‘highlights’ waarin je meer over mij kon lezen, over wat ik nu doe als diëtist en de contactpagina naar de achtergrond zijn verdwenen. Als je nu op de homepage bent zie je meteen de laatste twee posts. Natuurlijk is alle andere info nog gewoon te vinden via het menu.

In de rechter zijbalk kun je ook per categorie alle artikelen terugvinden.

Tot slot zijn de foto’s wat kleiner geworden zodat de laadtijd per pagina/post kleiner wordt.

De bolletjes naast elk bericht zijn inmiddels ook veranderd in vierkanten voor een nog strakkere layout.

 

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de nieuwe layout vinden, laat het me weten in een reactie!

 

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.