Nieuwe Macbook 12 inch goudkleur

Macbook 12 inch goud

Yaaaay! Eindelijk een nieuwe Macbook! Hiervoor had ik een Macbook air waar ik helaas water overheen heb gegooid en niet een beetje… een halve kan (oeps). Tja, daar kunnen ze niet zo goed tegen.

Hij werd na een onderzoek total loss verklaard (noem je dat ook zo bij een laptop haha?) Maargoed, niet meer te redden dus. Ik heb toen twee maanden gewerkt op een Windows laptop waar ik wel heel blij mee was want deze kon ik lenen en ik kan niet zonder laptop qua werk en bloggen.

Gelukkig zijn we goed verzekerd. Nu dus weer de trotse bezitter van een Macbook: de nieuwe Macbook 12 inch in goudkleur!

Macbook 12 inch goud

Stylish… toch? Hij is nog dunner dan de Macbook Air die ik had. De goudkleur krijg ik niet goed op beeld maar ik vind het een hele subtiele kleur. Het ligt er een beetje aan hoe het licht erop valt maar het lijkt ook vaak rosé goud.

Macbook 12 inch goud

Nog een verschil zijn de toetsen, deze liggen wat dieper dan bij de Macbook Air en dat is wel even wennen met typen. Je kunt ze ook minder ver indrukken zeg maar. Ik vind het op zich wel fijn!

Deze Macbook heeft ook een Retina scherm wat een mega groot verschil is en ook één van de redenen waarom ik nu voor deze heb gekozen in plaats van de Macbook Air.


Wat voor laptop hebben jullie? Ook Macbook fan of toch Windows?

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

  1. 11 maart 2016 / 10:32

    Ziet er nice uit.
    Past wel bij mijn gouden iphone 6+ en goudkleurige apple watch hihi.
    Toch maar eens naar kijken aangezien mijn laptop steeds slechter gaat werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.