Oud op nieuw in foto’s

Oud op nieuw

Vandaag laat ik jullie oud op nieuw zien in foto’s. We blijven elk jaar thuis en dan komt er vaak familie langs, super gezellig! Zo ook dit jaar. Vanja’s zus, vrouw en kinderen kwamen en Vanja’s ouders, Lynn, mama en Jos kwamen langs. Super gezellig!

oud op nieuw

Eerst maar even een selfie voor de kerstboom. We hebben nieuwe (fellere) lampjes, super blij mee! Op naar een super leuke avond, we hebben er zin in!

oud op nieuw

Nog even genieten van de kerstboom. Zal de kerstboom er nog staan als de bevalling begint? Ik ben super benieuwd.

oud op nieuw

In huis is alles nu klaar voor ons kleine meisje! Die avond zoomden we het gordijn van de babykamer om en streek ik deze nog even snel voordat het bezoek kwam, teamwork. Tip en top 2017 in!

oud op nieuw

De nichtjes vonden het uitzicht fantastisch, daarom blijven wij ook altijd thuis met oud op nieuw. Je kunt al het vuurwerk super goed zien en dat begon zoals altijd alweer veel eerder dan klokslag 12 uur.

Oud op nieuw

Ik hield lekker comfy mijn joggingbroek aan, who cares en ik ben zwanger dan mag dat toch 🙂 ? Ik kroop samen met Liv onder de dekens. Lekker chillen.

Oud op nieuw

Hoe schattig, samen filmpjes kijken.

oud op nieuw

De kinderen mochten in ons grote bed slapen tot 12 uur en in de tussentijd speelden wij spelletjes.

Oud op nieuw

Happy New Year! We hebben echt een super gezellige avond gehad met allemaal mensen die ons dierbaar zijn, wat wil je nog meer?!

Ik kwam er dus achter dat ik helemaal niet zoveel foto’s heb gemaakt. In de vlog van komende woensdag komt nog meer op op nieuw voorbij want ik heb wel veel gevlogd.

 

Wat hebben jullie gedaan met oud op nieuw?

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.