Wat leuk dat je meer over ons wilt weten! Wij zijn Nicky en Vanja van Pol, twee jonge ondernemende mensen uit Venlo van 27 en 28 jaar. Op 22-08-2014 zijn we getrouwd en we zijn trotse papa en mama van Lot (0).

Op Balanceyourhealth.nl schrijf ik (Nicky) over mijn leven als diëtiste, ex-topsporter (drie keer Nederlands kampioen tafeltennis), voeding, sport, lifestyle, mijn zwangerschap en meer! Ook ben ik dit jaar gestart met vlogs (filmpjes) die ik deel op mijn YouTube kanaal en op mijn blog. Vanja schrijft af en toe ook artikelen over zijn voedingspatroon of trainingsschema en wellicht binnenkort ook over het papa worden!

Bloggen en vloggen is echt mijn passie, ik vind het super leuk om te doen en jullie zo hopelijk te inspireren tot een fitte lifestyle. Ik ben deze blog gestart op 4 februari 2015.

Hieronder vind je onze eigen resultaten, we proberen altijd een betere versie van onszelf te worden, stap voor stap, dag voor dag!

 

Nicky’s resultaat (in 90 dagen) voor de zwangerschap:

Level 10 Challenge

Tijdens de zwangerschap:
25 weken zwanger

Vanja’s resultaat (in 90 dagen):
Vanja voor na

Nog wat meer informatie over Nicky:

HBO gediplomeerd diëtiste en ik run mijn eigen diëtistenpraktijk in een grote sportschool in Venlo. Wil je graag door mij begeleid worden? Kijk dan hier even voor de mogelijkheden, ik coach ook veel mensen online wat heel handig is als je wat verder weg woont.

Gestructureerd, planner, perfectionistisch, open minded en spontaan.

– Samen bouwen we daarnaast een Herbalife business met veel leuke en enthousiaste coaches waardoor we samen heel veel mensen kunnen inspireren en helpen om fitter te worden. 

Ik ben ex-topsporter. Al vanaf mijn 6e speel ik tafeltennis. Tot en met mijn 23e heb ik in het Nationale team gespeeld en veel internationale trainingsstages en toernooien gespeeld. Ik trainde toen 20-25 uur per week (tafeltennistraining, krachttraining, core stability) en ik heb vijf jaar intern op Papendal gewoond (het nationale Sportcentrum in Arnhem). Ik ben 3x Nederlands kampioen geworden (mixeddubbel in 2013 & 2014 en damesdubbel in 2014). Vanwege het afstuderen in 2014 heb ik besloten topsport op een lager pitje te zetten en me te focussen op het afstuderen en daarna het opstarten van mijn diëtistenpraktijk. Een moeilijke keuze maar achteraf gezien een hele goede keuze.

Ik wil graag anderen inspireren tot een gezondere leefstijl en juist niet alleen in mijn diëtistenpraktijk. Voor veel mensen is het een drempel om naar de diëtist te stappen (helemaal nergens voor nodig overigens!). Ik wil juist meer mensen bereiken, inspireren en hopelijk helpen en dat hoop ik met behulp van mijn blog te bereiken.
Op mijn blog deel ik mijn passie over voeding, sporten en alles wat te maken heeft met een fitte lifestyle. Soms deel ik ook wat persoonlijke artikelen zodat je ook wat meer te weten komt over mij. Zeker nu tijdens mijn zwangerschap zul je regelmatig baby gerelateerde artikelen terug zien.

 

Lees je ook mee?

 

Bruiloft

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *