Wat leuk dat je meer over ons wilt weten! Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en we wonen in het zuiden van ons land (gemeente Venlo). Op 22 augustus 2014 zijn we getrouwd en we zijn sinds 10 januari 2017 trotse papa en mama van Lot (1). We zijn midden oktober 2017 verhuisd naar ons nieuwe huis.  Ik ben komende oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Op Balanceyourhealth.nl schrijf ik (Nicky) over mijn leven als mama, Herbalife coach, diëtiste, ex-topsporter (drie keer Nederlands kampioen tafeltennis), voeding, sport, lifestyle en meer! Eigenlijk blog ik over alles wat ik leuk vind en wat me bezighoud. Naast het bloggen heb ik ook een eigen Youtube kanaal waar je kunt abonneren zodat je geen video hoeft te missen. Daarnaast ben ik dagelijks actief op Instagram (en InstaStories) waar ik juist wat meer achter de schermen deel. Zie ik je daar?

We staan bekend om onze positieve mindset en staan heel optimistisch in het leven. We zijn veel bezig met persoonlijke ontwikkeling omdat je nooit klaar bent met leren en zo ook steeds als persoon verder kunt groeien.

Ik vind het heel gaaf om anderen te inspireren tot een gezondere lifestyle en uiteraard zijn we hier zelf ook dagelijks mee bezig. We proberen altijd een betere versie van onszelf te worden, stap voor stap, dag voor dag!

Hopelijk heb je nu een beter beeld van wie we zijn. Heel veel leesplezier en als je een vraag of opmerking hebt mag je me altijd een berichtje sturen via het contactformulier. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@balanceyourhealth.nl of een DM via Instagram.

 

Bruiloft