Pannenkoeken… welke kies jij?

pannenkoek

Kinderen vinden het heerlijk, het is gemakkelijk en goedkoop: een pannenkoekenmaaltijd.

Maar als je door de supermarkt loopt schrik je van het aantal kant-en-klare pannenkoeken. Laat staan van alle (dure) kant-en-klare mixen. Terwijl je echt niets anders nodig hebt dan melk, ei, (spelt)bloem en een snufje zout. Kijk voor het recept op de website van PuurGezond.

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy - Lifestyle - Mindset - Coaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge