Recept: Babyshower high tea

Babyshower high tea

Afgelopen weekend ging ik naar de babyshower van mijn lieve vriendinnetje. Iedereen had iets gemaakt voor de high tea: scones, bananenbrood, cupcakes, fruit bowl, Clevers ijstaart, carrot cake, hartige pizza. Ik maakte deze babyshower hapjes met blauwe muisjes in dit geval omdat het een jongetje wordt!

 

Ingrediënten

Babyshower high tea

Lange vingers

  • Lange vingers
  • 1 grote reep chocolade (ik koos voor melkchocolade)
  • Blauwe en/of roze muisjes

Negerzoenen

  • Negerzoenen
  • Blauwe en/of roze muisjes
  • Evt. vlaggetjes

 

Hoe maak je het klaar?

Lange vingers

Smelt de chocolade au bain marie. Doop de lange vingers in de chocolade en rol ze vervolgens door de muisjes. Leg ze allemaal op een groot bord maar zorg dat ze elkaar niet raken anders plakken ze aan elkaar. Ik heb ze om ze sneller af te laten koelen heel even in de koelkast gezet. Waarschijnlijk net iets te lang want de chocolade zat vastgeplakt aan het bord dus deze heb ik met een scherp mes voorzichtig los gehaald. Dit ging prima en klaar is kees.

Negerzoenen

Snij met een scherp mes het topje van de negerzoen af (en weersta de verleiding om die topjes allemaal zelf op te eten haha). Doop de negerzoen in de muisjes, eventueel een vlaggetje erin om het af te maken en klaar. Ik heb het mes na elke negerzoen met heet water afgespoeld en drooggemaakt omdat de vulling van de negerzoen heel erg plakt en ik daar niet meer goed mee kon snijden waardoor de negerzoen een beetje afbrak. Kleine tip 😉

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.