Recept | Broccoli spinazie omelet

omelet broccoli

Afgelopen dinsdag was ik blogs aan het lezen die ik volg, zo ook de blog ‘I love Health’ van Daisy en daar zag ik een leuk recept staan. Ik moest nog boodschappen doen dus ik dacht die gaan we uitproberen vandaag. 

De combi lijkt misschien wat apart (ei, broccoli, spinazie, huttenkase en peper) en mijn foto is lang niet zo mooi als die van Daisy, maar lekker was het zeker! Daarom wilde ik deze met jullie delen. In plaats van de rode pepers heb ik cayennepeper (poeder) gebruikt.

Alle credits aan Daisy natuurlijk, het recept kun je hier terugvinden op haar blog. Zeker de moeite waard om haar blog eens te bezoeken, voor mij een inspiratie 🙂

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.