Recept | Broccoli spinazie omelet

omelet broccoli

Afgelopen dinsdag was ik blogs aan het lezen die ik volg, zo ook de blog ‘I love Health’ van Daisy en daar zag ik een leuk recept staan. Ik moest nog boodschappen doen dus ik dacht die gaan we uitproberen vandaag. 

De combi lijkt misschien wat apart (ei, broccoli, spinazie, huttenkase en peper) en mijn foto is lang niet zo mooi als die van Daisy, maar lekker was het zeker! Daarom wilde ik deze met jullie delen. In plaats van de rode pepers heb ik cayennepeper (poeder) gebruikt.

Alle credits aan Daisy natuurlijk, het recept kun je hier terugvinden op haar blog. Zeker de moeite waard om haar blog eens te bezoeken, voor mij een inspiratie 🙂

 

Liefs Nicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge