Recept: frisse salade met fusilli en tonijn

Salade met fusilli en tonijn

Het wordt deze week zo’n lekker weer, qua eten vind ik het zelf dan fijner om wat fris te maken zoals bijvoorbeeld een salade. Ik ging naar de supermarkt en improviseerde wat met dit als resultaat en het was erg lekker!

 

Ingrediënten (voor 3 á 4 personen)

  • 200 gram ijsbergsla
  • 75 gram rucola melange
  • 100 gram ongekookte fusilli
  • 1 blikje tonijn op water
  • zwarte gesneden olijven
  • geraspte worteltjes
  • 2 eieren

De ijsbergsla en rucola melange deed ik in een grote kom. Ik zette water op om de pasta te koken, als dit kookt doe je de fusilli en de 2 eieren erbij (ik heb ze beide 7 min gekookt). Ondertussen laat je de tonijn uitlekken en doe je deze bij de sla. Voeg de worteltjes en olijven toe. Ik maakte het mezelf makkelijk door geraspte wortel en gesneden olijven te kopen maar dat kun je natuurlijk ook zelf doen. Als de pasta klaar is giet je deze af en voeg je deze toe. Zelfde geldt voor de eieren. Ik heb de salade hierna in de koelkast gezet omdat ik het fijner vindt als de pasta al wat is afgekoeld.

Super simpel en toch lekker! Wij doen trouwens geen saus/dressing door de salade maar dat kun je uiteraard toevoegen als je dit lekker vindt.

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.