Recept: geitenkaas salade met walnoten

DSC_0377Afgelopen week een erg lekkere geitenkaas salade gemaakt, daar moet ik een artikel over schrijven dacht ik meteen! Het is echt super simpel om klaar te maken. En je kunt natuurlijk de groenten toevoegen die jij lekker vindt!

Ingrediënten

  • 1 zakje ijsbergsla (hoeveelheid checken)
  • 1 rode paprika
  • 1 komkommer
  • 1/2 courgette
  • 2 gekookte eieren
  • handje (ongezouten) walnoten
  • 2 plakjes geitenkaas
  • salade dressing (olie)
  • 10 witte druiven

Bereidingswijze

Dat is niet zo moeilijk! Alles in blokjes snijden (of hoe je het zelf het fijnste vindt) en alles bij elkaar in een grote kom. Goed doorroeren en klaar!

DSC_0378Je kunt deze salade als lunch nemen (niet de hele bak natuurlijk, duh!) of in een kleinere portie als tussendoortje. Wij hebben hem zelf bij de pasta gegeten om zo toch voldoende groenten binnen te krijgen aangezien we de pastasaus liever zonder groenten maken.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe salade recepten. Heb jij nog een lekker recept voor me?

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.