Recept: Roggepuntjes met kwark & honing

ReceptenboekEn weer een nieuw recept. Vorige keer had ik Humus gemaakt, vandaag zijn het roggepuntjes met kwark en honing. Tip voor het ontbijt 🙂

Ingrediënten (voor 4 personen)

– 3 eetlepels rozijnen
– 300 gram magere kwark
– 3 eetlepels vloeibare honing
– 8 sneetjes licht roggebrood (Brabants of Limburgs)

Zo maak je het

Het is echt mega simpel om te maken: was de rozijnen met heet water en laat ze goed uitlekken. Meng de kwark met de honing en de rozijnen. Besmeer er de sneetjes roggebrood mee en snijd deze doormidden.

Voedingswaarde

Per eenpersoonsportie:
– 215 kcal
– 11 gram eiwit
– 1 gram vet (waarvan 0 gram verzadigd vet)
– 39 gram koolhydraten

 

 

Eet smakelijk! Wat nemen jullie als ontbijt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge