Recept: Roggepuntjes met kwark & honing

ReceptenboekEn weer een nieuw recept. Vorige keer had ik Humus gemaakt, vandaag zijn het roggepuntjes met kwark en honing. Tip voor het ontbijt 🙂

Ingrediënten (voor 4 personen)

– 3 eetlepels rozijnen
– 300 gram magere kwark
– 3 eetlepels vloeibare honing
– 8 sneetjes licht roggebrood (Brabants of Limburgs)

Zo maak je het

Het is echt mega simpel om te maken: was de rozijnen met heet water en laat ze goed uitlekken. Meng de kwark met de honing en de rozijnen. Besmeer er de sneetjes roggebrood mee en snijd deze doormidden.

Voedingswaarde

Per eenpersoonsportie:
– 215 kcal
– 11 gram eiwit
– 1 gram vet (waarvan 0 gram verzadigd vet)
– 39 gram koolhydraten

 

 

Eet smakelijk! Wat nemen jullie als ontbijt?

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.