Recept: saunamix

DSC_0184Als we naar de sauna in Nijmegen gaan bestel ik altijd een saunamix. Een drankje met yoghurt en vers fruitsap. Super lekker en ik maak hem nu ook vaker zelf thuis. Heerlijk als tussendoortje of als toetje!

Ingrediënten

  • Halfvolle yoghurt
  • 100% puur vruchtensap. Ik heb hier 100% puur sap gebruikt van Appelsientje (zonder toegevoegde suikers) maar je kunt hier natuurlijk elk soort sap voor gebruiken dat je zelf lekker vindt.

DSC_0180Hoe maak je het klaar?

Simpeler kan niet… Gewoon 50/50 mengen (of in welke verhouding jij het lekker vindt) en drinken maar! Één keer per 2-3 maanden proberen we een dag naar de sauna te gaan om even tot rust te komen en bij te tanken. Omdat ik deze saunamix daar vaak drink doet me dit denken aan deze heerlijke relaxdagen en ik ben meteen wat meer ontspannen, ideaal!

DSC_0183

Laat je me weten in welk soort sap jij hem het lekkerst vindt?

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.