Smoothie | Pink Party

DSC_0843Toen we afgelopen weekend naar Gulpen gingen rende ik voordat we vertrokken nog even naar de winkel om een leuk tijdschrift te kopen om mee te nemen, dat werd de Happinez met het Happy Holidays vakantieboek, daarin vond ik deze smoothie!

Smoothie | Pink Party

Dat klinkt toch al zomers? Snel alle ingrediënten gekocht en aan de slag.

Ingrediënten

  • 5 aardbeien
  • 1 eetlepel gojibessen
  • 1 banaan
  • 40 gram frambozen
  • Sap van 1/2 sinaasappel
  • 1/2 eetlepel gebroken lijnzaad
  • 100 ml sojamelk
  • 50 gram watermeloen, pitjes verwijderd

Snijd de aardbeien in vieren en plaats ze een nacht in een bakje in de vriezer (dit lees ik natuurlijk pas als ik hem wil gaan maken dus ik heb geen bevroren aardbeien gebruikt). Week de gojibessen vijf minuten in warm water en giet af.

DSC_0838Zo ziet het eruit in de blender, wat een kleur. Dat belooft veel goeds (en lekkers)!

Blend dan alles samen tot een roze en gladde smoothie en… klaar!

DSC_0840

Andere smoothies die ik maakte:


Ik vond hem heerlijk, wat denken jullie?

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.