Smoothie | Spinazie, Banaan, Mango & Kokosmelk

DSC_0536Het leek me leuk om eens wat vaker smoothies te maken maar net zoals met zoveel andere dingen was het er nog steeds niet van gekomen. En waar haal ik een smoothie recept vandaan? Tijd voor verandering dus!

Ik had geen idee waar ik moest beginnen, ik heb ooit eens een leuk boekje gekregen over sappen en smoothies dus ik heb een leuke uitgezocht en ben aan de slag gegaan. Het stelt natuurlijk ook niet zoveel voor, boodschappen doen, alles in de blender en klaar!

Smoothie | Spinazie, Banaan, Mango en Kokosmelk

Ik koos voor een groene smoothie, altijd al eens willen proberen! Mijn blender was niet groot genoeg om alle spinazie in één keer erin te doen dus heb ik de helft gepakt (blender even aan zodat het klein gemaakt werd) en hierna de andere helft erbij gedaan. Ging prima!

Ingrediënten

  • 125 gram mango (ik nam verse, maar diepvries kan ook. Dan wordt de smoothie meteen lekker koud)
  • 1 banaan
  • 200 gram spinazie
  • 150 ml kokosmelk
  • 150 ml water

Ik vond hem heel lekker, je haalt er ongeveer 3-4 smoothies uit! De banaan proefde ik heel goed en een vleugje kokos, yum! Hij werd ook echt felgroen, vond het er wel mooi uit zien!

DSC_0540

Gaan jullie hem ook een keer maken?

 

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.