Spam je blog!

Spam je blog

Vandaag een spam je blog! Normaal heb ik een hekel aan spamreacties. Jeweetwel – zo’n reacties niet om de reactie maar om een blog te promoten.

Ik weet dat er best wat lezers zijn die zelf ook bloggen en ik vind het leuk om te weten wie jullie zijn! Normaal mogen reacties dus geen reclameborden worden, vandaag wel! Vertel in een reactie wat over je blog en plaats er een linkje bij. Ik ga alle blogs zelf ook bezoeken want ik ben ook weer op zoek naar wat toffe blogs om te gaan volgen. Want ja, bloggen is gewoon super leuk!

Dus, kom maar op met jullie reacties en blog! Laat in de reactie jouw bloglink achter en vertel er iets over. Doordat je een link in een reactie post kan deze in de spam terecht komen. Don’t worry… als je je reactie niet ziet verschijnen, dan zal ik hem even modereren en eruit halen. 

 

Liefs Nicky

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Leuk dat er gespamt mag worden! Ik ben Lianne, een beginnend blogster, van http://www.de-zoetekauw.nl en deel allerlei zoete recepten en gezellige keukenpraatjes. Kom dus gezellig langs in mijn bakkerij, waar lekkere en zoete recepten de hoofdrol hebben. Bijrollen zijn er voor hartige en gezonde recepten.

 • Wat een leuk idee, zo kan ik ook nog wat nieuwe blogs ontdekken
  Ik blog nog maar een tijdje op http://www.loembos.wordpress.com. Daar blog ik over vanalles en nog wat, over heerlijke gluten- en lactosevrije recepten, over mijn chronische ziekte, over mijn net opgestarte business…
  Neem gerust een kijkje en laat gerust maar iets weten wat je ervan vindt
  Xo Michelle

 • Hahahaha wat grappig dat het deze keer eens mag!
  Ik kwam hier via spam je blog op facebook…

  Ik heb twee blogsjes. Eén met tekenlesjes over de opdrachten die ik geef in de klas (tekenlesjes.be) en een persoonlijke blog over diy, haken, opvoeden, opinie, mama zijn, meer bewegen en gezondere voeding zoeken als suikerverslaafde, … (breed dus 😉 )

 • Hoi en leuk! ik ben Diesna Loomans, vind het trouwens ook leuk om in contact te komen met andere bloggers en vlogger betreft, health-fit-happy-lifestyle! Mijn blog= http://www.ohmyfitness.nl . Ik ben pas sinds januari echt begonnen met mijn website, maar het gaat al leuk! Ik heb nog wel wat moeite met echt elke dag iets publiceren, omdat ik ook nog mijn andere werk heb… maar ik doe toch mijn best! Heel veel liefs Diesna Loomans

  • Hoi Diesna, wauw wat een toffe blog heb jij, ook qua lay out! Elke dag bloggen is voor mij ook nog een uitdaging inderdaad. De ene keer gaat dat wat beter dan de andere keer. Ik wil graag vooruit werken zodat ik wat ruimte heb. Succes! Liefs

 • Hoi 🙂 ik volg jouw blog al een tijdje, dus super leuk dat je dit doet! (Ik zag dat ik je nog niet op Bloglovin volgde, dus dat ben ik meteen maar even gaan doen)

  Ik leer door dit soort artikelen zelf ook altijd leuke nieuwe blogs kennen. Ik schrijf zelf vooral over films, maar ook over series, muziek, mijn persoonlijkheidsstoornis. Gooi er af en toe ook een aantal lifestyle en beauty artikelen tussendoor. Ik ben te vinden op http://www.mcurl.nl

 • Super leuk, hier doen we graag met mee. Marlie en Felice is een webwinkel met een blog, denk aan recepten en leuke sfeerbeelden. Op de shop hebben we mooie serviezen van Villeroy & Boch, Arzberg en Iittala maar ook Jamie Oliver, KOOK, Alessi en meer. Kom gerust eens langs!

 • Nieuwe blogs leren kennen is altijd leuk!

  Ik ben Susan, 20 jaar en ik blog over alles wat ik leuk vind. Dit kan zijn over sport of interieur, maar ook over beauty en/of fashion. Ik zou het leuk vinden als je eens op mijn blog keek en een reactie achter laat, zodat ik jou blog ook kan bezoeken!

  Liefs,
  Susan

  D-lightful.blogspot.nl

 • Leuk dat je dit doet. We hebben elkaar wel eens gezien tijdens een Extravaganza of LDW training. Ik heb een blog waar ik deel waar ik op dat moment mee bezig ben. Dit is van hardlopen op mijn vibram schoenen tot de dingen die ik op dat moment beleef. Eigenlijk een blog gewoon over mij.

  Ik zit ook op bloglovin en je vind mijn blog op mijn site http://www.welzijnspraktijkcorposano.nl

  Ga door met het schrijven van je leuke blog en tot een volgende keer dat we elkaar tegenkomen.

  Groetjes Karin

 • Haihoi, Whitley hier! Al bijna 3 jaar schrijf ik op mijn website/blog genaamd, http://www.whitleyheijmans.nl. Lekker makkelijk haha. Het moest gewoon zo zijn, want ik schrijf nou eenmaal over mijn eigen interesses, leef en geniet! Van nieuwe nagellakjes en oogschaduw palette, tot heerlijke hotspots in verschillende steden en favorieten films. Er is echt over alles wat iets te lezen!

  Kom gerust even kijken.
  Big kisses xxxx

 • Ben jij net zo dol op beauty als ik? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.nl, dagelijks plaats ik artikels over beauty maar ook komt er wel eens een fashion of lifestyle artikel online, kortom alles wat ik leuk vind en mee maak lees je op deze blog. Je zult voornamelijk veel reviews vinden over beautyproducten. Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

 • Hey!

  Ik had nog geen tijd gehad om te reageren, maar ik weet dat je mijn blog al kent.
  http://dietistenpraktijkmaakjenietdik.nl/wordpress/

  Ik schrijf vooral over lifestyle en het dagelijks leven.
  Op mijn blog kun je terug lezen dat het ook voor een diëtist niet altijd gemakkelijk is om een gezond gewicht te krijgen en te behouden. Wij zijn ook maar mensen, haha.
  Dat is ook mooi aan jou blog. Jij laat ook zien dat je bepaalde dingen hebt waar je mee worstelt.

  Sinds kort zit ik op bloglovin’ wat ik echt héél handig vind. En sinds vandaag heb ik ook de button toegevoegd op mijn blog.

  Ik ga ook eens een kijkje nemen op de blogs en websites van de anderen die hebben gereageerd.

 • Hallo mijn naam is Jessica en ik ben een meisje van 16 die de trotse eigenaresse is van https://lipsticksandsneakers.wordpress.com ik post over lifestyle, fashion, beauty en verder over alle onderwerpen die ik interessant vind. Mijn lezers mogen mij altijd tips en tops geven om mijn blog te verbeteren, zolang ik maar bij mezelf blijf met het bloggen dat vind ik het aller belangrijkste.

 • Hoi! Ik ben Joyce, 31 jaar en ik schrijf over mijn ervaringen die ik meemaak met het hebben van Borderline Persoonlijkheidsstoornis.
  Sinds kort ben ik ook begonnen met bloggen over het afvallen, waar ik hard mee bezig ben en de verhuizing naar mijn eerste koopwoning!

  Neem snel een kijkje op http://www.mylifeinamoment.nl
  En meld je aan om via de mail mijn blog te volgen!

  Liefs, Joyce