Unboxing blije doos Prenatal

unboxing blije doos

Ik haalde de blije doos op bij Prenatal en ik deed een unboxing. Er zitten super leuke en handige spullen in die ik je laat zien in deze video. Kijk je mee?

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Om 10:00 uur komt de nieuwe weekvlog online op mijn Youtube kanaal, komende zaterdag komt deze online op mijn blog. Op Youtube kun je hem dus voortaan eerder bekijken. Na veel aanvragen van jullie geef ik sinds deze week een zwangerschapsupdate in de vlog en zijn de vlogs meer gericht op de zwangerschap en alles wat daarbij komt kijken). Zo hebben we deze week de meubels van de babykamer ‘gepimpt’ en we hebben inmiddels ook het behang gekocht!

Wil je de updates meteen (dus niet pas zaterdag via mijn blog) ontvangen, abonneer je dan even gratis op mijn Youtube kanaal.

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.