Vakantievlog #15: Doei vakantie, naar huis!

Vakantievlog

Hey wat leuk dat je kijkt! Er komen in totaal 15 vakantievlogs online dus van 18 september t/m 2 oktober komt er elke dag een nieuwe video online. In deze vlog pakken we al onze tassen, ruimen we de caravan op en gaan we weer terug naar huis. De vakantie zit er weer op! Kijk je weer mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Bedankt voor het kijken naar de vakantievlogs! Hopelijk vonden jullie het leuk om met ons mee te kijken. Ik vond het in elk geval erg leuk om de vlogs te maken. We hebben een hele fijne vakantie gehad. Inmiddels zijn we aan het klussen in ons nieuwe huis en ben ik begonnen met het vloggen voor de nieuwe verhuisserie. Woensdag 11 oktober komt de allereerste verhuisvlog online. Ik schreef eerder dat jullie op 4 oktober een extra video konden verwachten maar nu we midden in de verhuizing zitten blijkt dit toch niet haalbaar. Ik focus me daarom de komende weken op de verhuizing en de eerstvolgende video komt dus op 11 oktober online. Tot dan!

 

Liefs,
Nicky

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: https://www.bensound.com

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.