Vandaag word ik geopereerd

DSC_0031Goodmorning, vandaag is het dan zover, vandaag gaan mijn amandelen eruit. Als ik dit typ heb ik net mijn 2 beschuiten met jam en een glas water op en duik ik nog even terug het bed in… Nuchterbeleid…

Ben ik zenuwachtig? Een beetje, ik kon elke keer zeggen: “Ik word na de Kerst geholpen”, maar ineens ging Kerst belachelijk snel. Laten we zeggen gezonde spanning, ik krijg meteen flashbacks naar mijn topsportperiode, het gevoel als het matchday was.

Ach, en eigenlijk is het dat ook. Ik ga ervan uit dat ik achteraf heel blij ben dat ik dit heb laten doen als in: please go away keelontstekingen 😉 Ik vind je niet lief.

Ik moet me om half 11 melden in het ziekenhuis en dan word ik vanmiddag geopereerd, wish me luck?

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.