Vandaag zijn we 3 jaar getrouwd ♡

3 jaar getrouwd

Weer zo’n bijzondere dag, we zijn vandaag namelijk drie jaar getrouwd. Ongelofelijk dat die mooie dag alweer drie jaar geleden is. 

Inmiddels ook nog een dochter rijker en binnenkort wonen we in ons nieuwe huis. Het geluk kan niet op.

Vandaag ga ik voor het eerst een dagvlog opnemen. Dit is natuurlijk een hele leuke dag en het leek me leuk om eens te kijken hoe het me bevalt om af en toe een dagvlog te maken. Lijkt het jullie leuk om wat vaker dagvlogs te zien? Ik neem mijn vlogcamera dus overal mee naartoe vandaag en deze video komt dit weekend online op mijn Youtube kanaal.

We gaan vandaag gezellig met Lot zwemmen en vanavond gaan we uiteten bij het restaurant waar we ons trouwfeest hebben gehouden.

 

Liefs,
Nicky

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.