Vastelaovend 2018 in foto’s

Vastelaovend

Zondag liepen we mee in de kinderoptocht van Venlo samen met Vanja’s kant van de familie en Lynn ging ook gezellig mee. We hadden een beetje pech met het weer want het begon heel hard te regenen en hagelen tijdens de optocht. Daarna gingen we naar een café waar de kinderen heerlijk konden rondlopen en ‘joeksen’.

Vastelaovend

Vastelaovend

Maandag was de optocht in Maasbree, het dorpje waar ik vandaan kom. Papa en Kai (cadeaubroertje) liepen mee in de optocht en mama, Anne (cadeauzusje), Willy, Rianne gingen ook gezellig mee.

Vastelaovend

Vastelaovend

Daarna gingen we naar café de Pool en kwam tante Maria ook nog. ‘s Avonds hebben we Lot bij Willy en Rianne in bed gelegd en zijn Vanja, Willy en ik nog even teruggegaan naar Niëns.

 

Vastelaovend 2018, wat was je weer mooi! Hebben jullie ook carnaval gevierd?

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.