Verhuisvlog #16: Dé VERHUISDAG!

Verhuisvlog

Hey tof dat je kijkt! Er komen in totaal 18 verhuisvlogs online. In deze vlog is het zover: vandaag is dé VERHUISDAG! Zo gek, maar we waren er zo aan toe en we kunnen niet wachten tot we er wonen! Kijk je mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Liefs,
Nicky

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: https://www.bensound.com

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

 1. Kim
  1 november 2017 / 13:33

  Hey Nicky,

  Leuk om jullie verhuisvlogs gevolgd te hebben. Geweldig huis en het gaat vast nog mooier worden als alles straks ingericht en klaar is. (ben heel benieuwd!) Zelf ook wat inspiratie opgedaan, vind de Early Dew en Denim Drift erg mooie kleuren. En wat een grote tuin, ik zie plek voor een zwembad : )

  Succes met alles.

  Groetjes,
  Kim van der Poort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.