Verhuisvlogs & update upload schema

Bloggen

Inmiddels staan er al heel wat vakantievlogs online. Het dagvloggen bevalt mij super goed en ik vind het erg leuk om te doen. Aan jullie reacties te lezen vinden jullie ze ook leuk om te zien, gelukkig!

Komende week krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis en dus gaat ook het filmen van de verhuisvlogs beginnen. Met dit artikel wil ik jullie even een update geven van het uploadschema zodat je precies weet wanneer er wat online komt.

De vakantievlogs lopen nog door tot en met 2 oktober. Dan staan alle 15 vakantievlogs online en daarmee komt er een einde aan deze serie.

Op woensdag 4 oktober komt er een extra video online en ik kan alvast verklappen dat deze video iets met Lot te maken heeft.
* Update 2 oktober: in verband met de verhuizing gaat het me niet lukken om deze extra video op te nemen. 

De verhuisvlogs beginnen op woensdag 11 oktober. We krijgen de sleutel drie dagen eerder dan gepland en dus heb ik besloten om ook drie dagen eerder te beginnen met filmen wat voor jullie betekent dat er dus ook drie extra verhuisvlogs gaan komen. Dit wordt dus een serie van in totaal 18 vlogs die vanaf 11 oktober dagelijks online gaan komen.

Hierna besluit ik of ik doorga met dagvloggen of dat ik toch weer terug ga naar de weekvlogs. Wat vinden jullie leuker om te zien? Zou je me dit even willen laten weten?

Dankjewel alvast en heel veel plezier met kijken!

 

Liefs,
Nicky

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.