Vlog #100: Voor het eerst met z’n vieren op stap

Mees 2 weken oud

De kraamweek zit erop! Gelukkig heeft Vanja nog twee weken vakantie en gaan we er voor het eerst met z’n vieren op uit. Ik herstel langzaam van de zwangerschapsischias, al moet ik de balans nog wel vinden. Als Lot op de opvang is gaan Vanja en ik (& Mees) lunchen en we vergeten de kinderwagen thuis op de stoep, oeps! Ook gaan we nog naar de kinderboerderij waar we lekker pannenkoeken eten.
Het is een vrij korte vlog geworden, ik zat toen nog niet helemaal in vlogmodus haha maar ik hoop dat jullie het toch leuk vonden om te zien. Morgen komt er weer een nieuwe vlog online.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.