Vlog #101: Mees 3 weken oud & Lot loopt de sintermerte optocht

Mees 3 weken oud

Mees is alweer drie weken oud, we gaan naar het weeguurtje op het consultatiebureau om te zien hoeveel hij nu weegt en of hij goed groeit. Vanja en ik zijn 14 jaar samen, wow! We gaan gezellig kerstshoppen bij Leurs met het hele gezin en ik klets jullie bij over hoe de borstvoeding nu gaat en hoe ik om ga met de overproductie. Lot loopt mee in de Sintermerte optocht van de kinderopvang en opa en oma komen gezellig op bezoek.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.