Vlog #83: 23 weken zwanger & ik laat een pony knippen

Balance your Health

In deze weekvlog geef ik je een kijkje in onze kledingkast en ik laat jullie zien waar de babykamer gaat komen. Ik heb mijn eerste ervaring met Yin yoga, gewoon vanuit huis. Het babywiegje komt binnen en helaas krijg ik last van zwangerschapsischias. Heel confronterend en meteen laat Lot merken wat een gevoelig meisje ze eigenlijk is. Er komt ook een nieuwe H&M bestelling binnen voor mij, Vanja en voor Lot en ik laat bij de kapper een lange pony knippen. Kijk je gezellig mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.