Vlog #85: 25 weken zwanger | Omgaan met zwangerschaps ischias

Een huiselijke vlog deze week en ik ben 25 weken zwanger. Omdat ik best wel wat last heb van zwangerschapsischias ben ik veel thuis en is het even zoeken naar hoe ik hier het beste mee om kan gaan. Los daarvan geniet ik bewust heel erg van de zwangerschap maar ik ben ook wel een beetje verbaasd dat het zo’n andere zwangerschap is dan ik had bij Lot. Als we een dagje uit hebben merk ik dat ik daarna gewoon een aantal dagen moet herstellen en het is soms nog weleens lastig om daaraan toe te geven. Kijk je mee?

Ik twijfelde zelf over een andere intro, de intro die ik hiervoor een hele tijd heb gehad. Jullie gaven massaal aan de andere intro beter te vinden passen en jullie wilden liever een kortere intro dus: u vraagt wij draaien. Vandaag dan ook de nieuwe (oude) intro. Dankjewel voor jullie reacties en het meedenken!

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.