Vlog #89: 29 weken zwanger & Geschrokken van het luchtalarm

29 weken zwanger

Leuk dat je weer kijkt! Ik ben 29 weken zwanger. Het lijkt iets beter te gaan met de zwangerschapsischias. Lot gaat voor het eerst een ochtend alleen naar de kinderopvang en ik geef jullie een sneak peek van de babykamer want de nesteldrang is serieus begonnen inmiddels. We worden midden in de nacht opgeschrikt door het luchtalarm vanwege een brand dichtbij. Aan het eind van de vlog ga ik met Lot naar de kapper.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.