Vlog #94: 34 weken zwanger | Met zwangerschapsverlof?

34 weken zwanger

34 weken zwanger! Er is wat veranderd qua klachten van de zwangerschapsischias dus ik klets jullie weer even bij. Later in de week krijg ik toch nog een terugslag. Ik vertel jullie ook hoe ik mijn verlof ga indelen en hoe ik graag wil bevallen. Ik heb weer een controle bij de verloskundige en de baby is al helemaal ingedaald, dat was ook wel te merken aan de indalingsweeën die ik heb gehad. Ik bestel ook de nieuwe iPhone Xs Max en vertel jullie meer over de maandchallenge van Etos.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.