Vlog #96: 36 weken zwanger | Is de bevalling begonnen?

36 weken zwanger

De week waarin ik 36 weken zwanger ben. Langzaamaan begin ik weer echt toe te leven naar de bevalling. Deze week is mijn eerste officiële week zwangerschapsverlof. We gaan uiteten bij Sur Meuse en ABC Restaurants en we hebben de allerlaatste liggingsecho bij de verloskundige. Krijgen we nog steeds een grote baby? Ik klets jullie even bij over hoe ik denk over de bevalling en hoe dit waarschijnlijk gaat zijn met ischias. Ik merk dat het de laatste loodjes zijn, de ischias wordt weer wat heftiger en ik begin vocht vast te houden. Ik ben zo benieuwd naar de kleine man!

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.