Vlog #97: 37 weken zwanger | Roomtour Lots kamer

37 weken zwanger

Echt de laatste loodjes, 37 weken zwanger. Ik krijg er nog bekkenpijn bij en heb weer een check bij de verloskundige. Ik vertel jullie over mijn striae en zwangerschapsjeuk (heel vervelend). De verloskundige heeft het over strippen, wil ik dat wel of juist niet? Inmiddels kan ik echt niet meer alleen met Lot thuis zijn, wat ik toch wel confronterend vind, doe ik Lot tekort? Er komt een grote H&M en Zara bestelling binnen en ik laat jullie eindelijk Lots kamer zien want die wil ik graag af hebben voordat de baby er is! Even dacht ik dat de bevalling was begonnen en komt de verloskundige voor de zekerheid even langs.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.