Vlog #98: 38 weken zwanger | Mees is geboren!

38 weken zwanger

Mees is geboren! Ik ben met 38+5 weken zwangerschap bevallen van onze zoon Mees! Alles is goed gegaan en ik kijk met een mega goed gevoel terug op de bevalling. Ik ben thuis bevallen in ons eigen bad, heel bijzonder! In de rest van de vlog zie je hoe de tegels gelegd worden in onze open haard en verdiep ik me in vegan eten. Het was een mega drukke week, op woensdag was het geregistreerd partnerschap van papa en Milly en die donderdag werd mama geopereerd aan borstkanker. De dag erna beviel ik…

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.