Weekly favorites #1

PicsArt_1423339493902De allereerste Weekly favorites! Elke zondag zal ik mijn week met jullie delen aan de hand van foto’s die ik die week heb gemaakt, wat heb ik allemaal gedaan, how’s my life. Het was nog even wennen om genoeg foto’s te maken, ik ben het nog een aantal keren vergeten maar dat gaat vast beter als ik dit vaker ga doen. Oké daar gaan we…

IMG_20150203_223611

Heerlijk gegeten bij kinderboerderij Hagerhof in Venlo met familie van Pol, wat was ik daar al lang niet meer geweest. Maar erg mooi geworden en ze hebben hele lekkere pannenkoeken! Ik koos voor een speltpannenkoek met noten, rozijnen en honing. Yum!

PicsArt_1423323129622

Diezelfde avond met zusje en mam naar de bioscoop geweest: Gooische Vrouwen 2, hilarische film! Love family-time!

PicsArt_1423323670226

Natuurlijk ook weer gewerkt in mijn diëtistenpraktijk, weer veel cliënten kunnen helpen, dat is wat ik het allerliefste doe!

PicsArt_1423054128186

Even een selfie voordat ik naar de stad ging om wat spulletjes te halen die ik nodig had voor mijn praktijk. Fijn… zo’n koortslip 😉

IMG_20150205_135854Aan het werken aan de post die vrijdag online kwam over de Level 10 Challenge waar ik mee bezig ben.

PicsArt_1423054792320

Woensdag konden jullie mijn post lezen over tussendoortjes, dit is de yoghurt met granola die ik vaak eet. Absoluut mijn favoriet. Meestal wel met iets minder granola 😉 maar het is ook zo lekker!

PicsArt_1423250728331Vrijdagavond gingen we gezellig op bezoek bij vrienden en collega’s Patrick en Floor. We hebben de foto’s van onze bruiloft bekeken, natuurlijk hadden wij ze al heel vaak gezien maar dit was de eerste keer in 3D, tof!

IMG_20150207_125251En dan sluiten we de week af met de planning voor volgende week, nu alweer zin in!

Hebben jullie ook een toffe week gehad? En al plannen voor de komende week? 

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.