Weekly favorites #12

foto 12Weekly favorites nummero 12. Helaas een weekje moeten overslaan vanwege een flinke keelontsteking. Gelukkig ben ik nu weer opgeknapt en klaar voor weer een nieuwe week.

DSC_0212Als ik ziek ben kun je me heel blij maken met … juist … kippensoep!

DSC_0219

Sinds deze week heb ik het mediteren weer een beetje opgepakt. Een tijd terug heb ik dit consequent gedaan en ik heb hier erg veel baat bij. Even een moment voor jezelf en je hoofd leegmaken werkt voor mij erg goed. Ik merk dat ik dan door de dag heen veel productiever ben.

DSC_0238

Afgelopen week heb ik best veel gelezen. Hier ben ik aan het lezen in een boek met tips over bloggen, erg leuk boek met veel handige tips!

DSC_0218

Ik heb een rustige week achter de rug door de keelontsteking maar dat was geen pretje, geef mij maar een volle werkweek. Woensdag zou ik in ons LifestyleCenter wat vertellen over Level 10 en de Challenge waar we nu mee bezig zijn. Dit heb ik toch maar gedaan en van tevoren even de krulset erin gezet, dan ben ik altijd zo klaar. Lekker makkelijk!

DSC_0220

De avond was super gezellig, hierna wel weer snel het bed in en verder herstellen.

DSC_0242

Vrijdag weer de eerste keer ontbijt. Ik kon weer fatsoenlijk slikken, fijn!!

DSC_0245

Vandaag met moederdag eerst gezellig gebruncht met mama van Pol en de familie en hierna door naar mama. We hebben daar soep, sandwiches en salades gemaakt, super lekker!

DSC_0246

Yummmmm……!

DSC_0247

Lieve mama!

Clevers

En daarna zijn we nog met z’n allen gaan eten bij Clevers. Balance, balance, balance. Dus af en toe een keertje moet kunnen!

Wat hebben jullie gedaan met moederdag?

 

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.