Weekly favorites #27

Weekly goedLezen jullie weer mee in deze nieuwe Weekly favorites? Een korte versie deze keer want het was super druk in de praktijk en in het LifestyleCenter waardoor ik vergat om foto’s te maken. Ik zal er komende week op letten!

trainingMaandag gaf Vanja een training over het Marketingplan, ik werkte tijdens deze training nog even door, teamwork!

image_00002Bloemkool-courgette soep.

DSC_0963Woensdag gaf Vanja een info avond over sportvoeding in ons LifestyleCenter in Venlo, super leuk!

image_00004Donderdagavond gaven we weer (zoals elke donderdag) een Bootcamp! Het regende die dag heel hard dus ik dacht dat het niet zo druk zou worden maar we waren gewoon nog steeds met 17 kanjers! Super gaaf!

image_00005Vrijdagavond gaf ik een beautyworkshop van de SKIN lijn van Herbalife samen met mama, Lynn en gasten in ons LifestyleCenter. Heel erg leuk en gezellig!

image_00006Zaterdagochtend weer Bootcamp, trots op jullie kanjers! Tegen de zon inkijken blijft lastig haha.

cleversNa de Bootcamp thuis snel gedoucht en klaargemaakt en toen door naar Bakel om een info middag te geven bij Mariëlle thuis (member in ons team). Super gezellige middag gehad en als afsluiter reden Vanja en ik op de terugweg naar Clevers om nog even van een ijsje te genieten nu dit nog kan.

clevers1Enjoying life!

Vanmiddag gaan we naar papa’s verjaardag, heerlijk met dit weer buiten in de tuin!

 

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.