Weekly favorites: lesgeven, kickboksgala en Hans van Breukelen

Weeklyfavorites

Het is alweer december, altijd zo’n gezellige maand! Vorige week besloot ik de Weekly favorites weer op te pakken, benieuwd naar wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben?

DSC_0005Vorig jaar heb ik ook een aantal maanden les gegeven op de Gilde Opleidingen, dit is vaak in de maanden november, december en januari. Op naar Venray dus, het was een leuke les. In januari ben ik 4 weken gastdocent in Venlo. Ik vind het leuk om te doen, geeft wat meer afwisseling.

DSC_0006Op de terugweg ging ik nog even langs mama, ik kan zo genieten van het zonnetje, heerlijk!

Met Bo gaat het goed, hij ziet er al een stuk beter uit dan vorige week en hij wordt goed verwend door mama. Even knuffelen en gezellig een kop koffie en dan ga ik richting huis.

trainenVrijdag ging ik trainen met Lynn en Vanja. Lynn sport nu ook bij Bodystyle, heel gezellig! Als warming up hebben we hardgelopen en daarna hebben we krachttraining gedaan. Hallo spierpijn (wel een heerlijk gevoel).

DSC_0003Mix & match

DSC_0049Dit boek heeft me al zoveel gebracht, ik haal er steeds weer nieuwe dingen uit. Echt een aanrader!

Zaterdag was het weer Bootcamp tijd, ik heb een super leuke les gegeven al zeg ik het zelf. Achteraf was iedereen moe maar voldaan.

Na de Bootcamp zijn we naar mama en Jos gegaan en natuurlijk weer even geknuffeld met Bo, wat is ze toch klein…!

DSC_0025Oud papier… Herbalife dozen haha.

DSC_0052Zaterdagavond waren we uitgenodigd om naar het Kickboxgala te gaan in Eindhoven, de World Combat Cup. Ik had nog nooit een wedstrijd in het echt gezien, het was heel indrukwekkend.

granolaZondag sliepen we uit en ontbeet ik met Herbalife shake Cookies & Cream in halfvolle yoghurt met een klein handje Granola.

DSC_0050Noa zit graag op de uitkijk.

DSC_0062Zondagavond hadden we zin in pizza, moet kunnen af en toe.

DSC_0002En maandag begon de nieuwe week weer, aan de slag!

DSC_0067Ook richtte ik de boekenkast opnieuw in. Op Pinterest zag ik leuke voorbeelden en zo kwam ik op het idee om de boeken op kleur te sorteren.

DSC_0064Ik zette een berichtje op Facebook dat ik weer nieuwe 3-Day Try-Out pakketjes binnen had. Volgende week zit alweer vol, voor de week erna heb ik wel nog plaats. Wil je Herbalife ook eens 3 dagen testen om te kijken of het wat voor je is, kijk dan hier even en meld je aan.

DSC_0071Tussen onze afspraken door gingen we even lunchen bij de V&D in de stad.

DSC_0070We kregen er pepernoten bij, yum!

StadWat een smal huisje, schattig!

SoepNu het weer wat kouder wordt vind ik het super lekker om een soepje te eten tussendoor. Lekker warm.

BreukelenWoensdag ging ik naar een presentatie over samenwerken en winnen van Hans van Breukelen. Hij kwam bij Bodystyle, super gaaf! Toffe presentatie gehad, heel inspirerend en weer allemaal dingen die we mee kunnen nemen. Ook weer een stukje bevestiging dat we op de goede weg zitten. Wat dat betreft heeft het topsporter zijn ons ook een behoorlijke rugzak aan persoonlijke ontwikkeling meegegeven, dankbaar!

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.