Weekvlog 16: 31 weken zwanger | Hartje luisteren & babyshoppen

31 weken zwanger

De nieuwe vlog met zwangerschapsupdate staat online! Ik ben 31 weken zwanger. Het was best een pittige maar wel super leuke week. We hadden een controle bij de verloskundige waar we naar het hartje hebben geluisterd, alles was perfect. De kleine is super beweeglijk in mijn buik. Ik hoef maar even te gaan zitten en m’n buik vliegt van links naar rechts, zo bijzonder! Afgelopen week was ook de opening van een nieuwe locatie in Blerick van de sportschool waar ik mijn diëtistenpraktijk heb, BodyStyle HealthCentre. Daar deed ik bodyscans bij de gasten en daarna gingen Vanja en ik door naar de Ikea waar we heel veel nieuwe spullen kochten om ons huisje te pimpen. Ohja, ik scoorde ook nog wat nieuwe items bij de Primark. Ik laat het je allemaal zien, kijk je mee?

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Ik hoop dat je de video leuk vond om te kijken, laat het me zeker weten in de comments!

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.