Weekvlog #18: 33 weken zwanger | Zwangerschapsshoot & pakjesavond

33 weken zwanger

Er is vanalles gebeurd de afgelopen tijd, wat een rollercoaster. Zo moesten we aan het eind van deze vlog afscheid nemen van lieve opa (niet in de vlog) en mochten we ons nichtje verwelkomen. Bizar hoe leven en dood dan opeens zo dichtbij komen. Qua vlogs lopen we hierdoor nog een weekje achter dus in deze vlog vieren we pakjesavond bij mama en hebben we een hele toffe zwangerschapsshoot.

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Morgen komt de weekvlog van 34 weken zwanger online op mijn YouTube kanaal. Omdat ik nu verlof heb wil ik graag een inhaalslag maken zodat we weer ‘bij’ zijn, dat is in elk geval het streven. En no worries voor de mensen die bang zijn dat ik teveel doe. Vlogs editen kan ik ook gewoon vanuit bed en ik vind het echt super leuk om te doen dusja, dan is het ook een beetje ontspanning toch?

Ik hoop dat je de video weer leuk vond om te kijken!

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.