Weekvlog #19: 34 weken zwanger | Nichtje Kaylee geboren, oma 90 jaar en sinterklaas bij de nichtjes

34 weken zwanger

34 weken zwanger alweer! Deze week vierden we sinterklaas bij onze nichtjes, wordt ons nichtje Kaylee geboren, wordt oma 90 jaar en nemen we afscheid van lieve opa. Wat een rollercoaster…

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Omdat ik nu verlof heb wil ik graag een inhaalslag maken zodat we weer ‘bij’ zijn, dat is in elk geval het streven. Ik ben vandaag 36 weken en 1 dag zwanger, de weekvlog van week 35 wil ik komende dagen een keer uploaden zodat volgende week woensdag gewoon de weekvlog van deze week online kan komen en we dus weer bij zijn. En no worries voor de mensen die bang zijn dat ik teveel doe. Vlogs editen kan ik ook gewoon vanuit bed en ik vind het echt super leuk om te doen dusja, dan is het ook een beetje ontspanning toch?

Ik hoop dat je de video weer leuk vond om te kijken!

 

Liefs Nicky

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.