Weekvlog #22: 37 weken zwanger | Verrast met een babyshower & 2017

37 weken zwanger

Super leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe weekvlog, alweer 37 weken zwanger! Wat een mijlpaal want als ze nu geboren zou worden is ze officieel ‘op tijd’. In deze week word ik (toch nog) verrast met een babyshower, shoppen we nog wat babykleren en vieren we nieuwjaar! Kijk je mee?

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Ik ben vandaag 38 weken en 3 dagen zwanger en nu deze vlog online staat zijn we weer helemaal bij. Zoals altijd komt elke woensdag de nieuwe weekvlog online op mijn Youtube kanaal en de zaterdag daarop komt de vlog online op mijn blog.

Ik hoop dat je de video weer leuk vond om te kijken!

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.