Weekvlog #3 – 18 weken zwanger!

toetje

18 weken zwanger en deze week waren we 2 jaar getrouwd! In deze weekvlog laat ik ook de tv reportage zien die is opgenomen door omroep P&M en gaan we uiteraard ook weer bootcampen. Kijk je mee?

Ben jij al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden, laat het me zeker weten bij de comments! Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Het is weer maandag dus op naar een mooie nieuwe week!

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

3 Reacties

 1. 30 augustus 2016 / 15:48

  Helaas niet te zien in Duitsland, due to GEMA 🙁

   • Teresa
    31 augustus 2016 / 11:34

    Die andere Vlogs kon ik gelukkig wel zien maar in deze blijkt muziek in te zitten die je in Duitsland zonder en extra licincie niet mag laten zien (eigenlijk de meeste bekende songs – al heel vaak als er muziek in de achtergrond van een café loopt, heel moeilijk de Duitsen 😉 ). Jammer dus, hoop dat de GEMA over de volgende vlog weer niet moeilijk doet 🙂 ze zijn toch echt mooi om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.